Francúzska omeleta s pečivom
Ingrediencie
- 2 ks slepačie vajce
- 1/4 ks cibuľa
- 1 hrsť jarná cibuľka
- 1 PL strúhaný syr
- 1/2 PL živočíšne maslo
- 1 krajec chlieb celozrnný pšeničný
Postup
- Nakrájajte najemno cibuľu a jarnú cibuľku.
- Zmiešajte spoločne vajíčka, soľ a korenie.
- Rozpustite na panvici maslo na strednej teplote a osmažte cibuľu a jarnú cibuľku po dobu 3-4 minút.
- Nalejte vajíčka na cibuľu a smažte kým nie sú hotové.
- Znížte teplotu, omeletu posypte strúhaným syrom a nechajte syr roztopiť.
- Konzumujte s pečivom.
VLASTNÉ POZNÁMKY
Výživové zloženie (pre 1 porciu)
Kalórie: 349kcalSacharidy: 26gBielkoviny: 18gTuky: 18gNasýtené tuky: 8gPolynenasýtené tuky: 2gMononenasýtené tuky: 6gTrans tuky: 1gCholesterol: 352mgSodík: 231mgDraslík: 174mgVláknina: 5gCukor: 2gVitamín A: 740IUVitamín C: 2mgVápnik: 133mgŽelezo: 2mg
Ďalšie informácie o knihe,nájdete kliknutím tu na Hadzega.sk
Vyskúšali ste tento recept?Napíšte nám do komentára na konci stránky, ako vám chutil.