Francúzska omeleta s pečivom

Mgr. Tomáš Hadžega, PhD.
Ešte nehodnotené
Celkový čas 15 min.
Chod raňajky
Porcie 1
Kalórie 349 kcal

Ingrediencie
 

  • 2 ks slepačie vajce
  • 1/4 ks cibuľa
  • 1 hrsť jarná cibuľka
  • 1 PL strúhaný syr
  • 1/2 PL živočíšne maslo
  • 1 krajec chlieb celozrnný pšeničný

Postup
 

  • Nakrájajte najemno cibuľu a jarnú cibuľku.
  • Zmiešajte spoločne vajíčka, soľ a korenie.
  • Rozpustite na panvici maslo na strednej teplote a osmažte cibuľu a jarnú cibuľku po dobu 3-4 minút.
  • Nalejte vajíčka na cibuľu a smažte kým nie sú hotové.
  • Znížte teplotu, omeletu posypte strúhaným syrom a nechajte syr roztopiť.
  • Konzumujte s pečivom.

VLASTNÉ POZNÁMKY

Výživové zloženie (pre 1 porciu)

Kalórie: 349kcalSacharidy: 26gBielkoviny: 18gTuky: 18gNasýtené tuky: 8gPolynenasýtené tuky: 2gMononenasýtené tuky: 6gTrans tuky: 1gCholesterol: 352mgSodík: 231mgDraslík: 174mgVláknina: 5gCukor: 2gVitamín A: 740IUVitamín C: 2mgVápnik: 133mgŽelezo: 2mg
Kľúčové slovo francúzska omeleta, omeleta, slepačie vajce
Ďalšie informácie o knihe,nájdete kliknutím tu na Hadzega.sk
Vyskúšali ste tento recept?Napíšte nám do komentára na konci stránky, ako vám chutil.
Odberateľ
Upozornenie
guest
0 Komentáre
Vložená spätná väzba
Zobraziť všetky komentáre