Vajíčka na mäkko s tuniakom a avokádom

Mgr. Tomáš Hadžega, PhD.
Ešte nehodnotené
Celkový čas 15 min.
Chod raňajky
Porcie 1
Kalórie 425 kcal

Ingrediencie
 

  • 2 ks slepačie vajce
  • 60 g tuniak vo vlastnej šťave
  • 1/2 ks avokádo
  • 1 ks paradajky
  • 1/2 ks chlieb celozrnný pšeničný

Postup
 

  • Napustite vodu do hrnca a nechajte ju zovrieť.
  • Lyžičkou jemne položte vajíčka do vriacej vody. Znížte teplotu a nechajte ich variť 6 minút.
  • Vložte hrniec do drezu a opláchnite vajíčka pod studenou vodou. Potom ich olúpte.
  • Ošúpte avokádo a nakrájajte ho na plátky spolu s paradajkami.
  • Vajíčko na mäkko konzumujte s tuniakom, avokádom, paradajkami a pečivom.

VLASTNÉ POZNÁMKY

Výživové zloženie (pre 1 porciu)

Kalórie: 425kcalSacharidy: 26gBielkoviny: 28gTuky: 24gNasýtené tuky: 5gPolynenasýtené tuky: 4gMononenasýtené tuky: 13gTrans tuky: 1gCholesterol: 349mgSodík: 270mgDraslík: 1006mgVláknina: 10gCukor: 4gVitamín A: 1681IUVitamín C: 27mgVápnik: 84mgŽelezo: 3mg
Kľúčové slovo avokádo, slepačie vajce, tuniak, vajíčka na mäkko
Ďalšie informácie o knihe,nájdete kliknutím tu na Hadzega.sk
Vyskúšali ste tento recept?Napíšte nám do komentára na konci stránky, ako vám chutil.
Odberateľ
Upozornenie
guest
0 Komentáre
Vložená spätná väzba
Zobraziť všetky komentáre